Nagy Borteszt
BelépésEredményekKarrier
Nagy Bor Teszt - Játékszabály


A Trinety Media Kft. játékot indít Nagy Bor Teszt néven, amely segítségével felméri a borkedvelők borfogyasztási szokásait, segítve ezzel a hazai borászatok munkáját, a piac trendek átfogó megismerését.

A játék időtartama:
2021. július 15. – szeptember 30.

Nyeremények:
Minden kitöltő öt garantált ajándékban részesül, továbbá részt vesz egy sorsoláson, ahol összesen közel 1.000.000 Ft értékben találnak gazdára boros nyeremények.


a. Garantált e-book minden kitöltőnek "Válassz bort úgy, ahogy a profik" címmel..


b. Garantált kuponok minden kitöltőnek:

 1. Winelovers Webshop ingyenes házhozszállítás kupon
  A kupon 2021. december 31-ig váltható be fejenként egy alkalommal, előzetes regisztrálást követően a www.wineloverswebshop.hu oldalon. A kupon 10.000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be. A kupon az akciós csomagokra nem érvényes!
 2. Borkollégium Ízelítő kurzus 50% kedvezmény 2 fő esetén
  A kedvezmény felhasználható a Borkollégium Ízelítő kurzusára 2021. december 31-ig. Az aktuális dátumokról a www.borkollegium.hu weboldalon tájékozódhat. A kupon csak két fős jelentkezés esetén érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható!
 3. Borkollégium 5.000 Ft kedvezmény meghatározott kurzusok árából
  A kedvezmény felhasználható a Borkollégium alap-, közép- és felsőfokú képzéseire, valamint a WSET alap-, közép-, és felsőfokú kurzusaira (más tanfolyamra, tankönyvre, ajándékutalványra és mesterkurzusra nem vehető igénybe). Az aktuális képzésekről a www.borkollegium.hu weboldalon tájékozódhat. A kupon 2021. december 31-ig váltható be.
 4. Winelovers Rendezvény 1.000 Ft kedvezmény
  A kedvezmény felhasználható bármely Winelovers rendezvényre (a Magyar Borok Bálja kivételével). Az aktuális rendezvényekről a www.wineloversrendezvenyek.hu weboldalon tájékozódhat. A kupon 2021. december 31-ig váltható be. A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, illetve a diákjegyekre és a VIP jegyekre nem érvényes!

A kedvezmények nem összevonhatók, egy rendelésnél egy darab kupon használható fel. A kuponok és az e-book a teszt kitöltését követően kerülnek kiküldésre a játék során megadott e-mail címre.


c. Nyeremények
Minden kitöltő a garantált ajándékok mellett indul az alábbi nyereményekért. A sorsolás során annyi e-mail cím kerül kisorsolásra, ahány nyeremény található, azaz egy játékos csak egy nyereményt nyerhet.

 1. 1 db 2 főre 2 éjszakára szóló borhétvége a szekszárdi Bodri Pincészet és Szőlőbirtokon, dzsipes dűlőtúrával és 5 tételes borkóstolóval a Bodri pincészetnél, valamint pincetúrával és 5 tételes borkóstolóval a szekszárdi Eszterbauer Borászatnál 100.000 Ft értékben
 2. 1 db Borkollégium Alapfokú tanfolyam 65.000 Ft értékben
 3. 1 db Borkollégium Bevezetés a borkóstolásba tanfolyam 26.000 Ft értékben
 4. 6 db borcsomag, egyenként 20.000 Ft értékben, ingyenes házhozszállítással
  borcsomagonként 6 palack
 5. 6 db Winelovers rendezvények utalvány
  egyenként 10.000 Ft értékben
 6. 6 db borcsomag, egyenként 10.000 Ft értékben, ingyenes házhozszállítással
  borcsomagonként 6 palack
 7. 10 db Borkollégium Ízelítő kurzus páros belépő
  10 x 2 fő részére kétórás kurzus, egyenként 5.800 Ft értékben
 8. 50 db Winelovers Webshop vásárlási utalvány
  egyenként 5.000 Ft értékben
 9. 9. 50 db Bevezetés a borkóstolásba jegyzet
  értéke: 2.990 Ft/db
 10. 50 db Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor 2021 magazin
  Értéke: 1.790 Ft/db
 11. 50 db Dropstop
  értéke: 500 Ft/db

A játék leírása
A Nagy Bor Teszt 40 kérdésből álló kérdőív, amelyekre a játékban résztvevőknek válaszolniuk kell. A kérdések között a borfogyasztási szokások felmérésére és személyes adatokra vonatkozó kérdések egyaránt megtalálhatók.

Minden játékos csak egyszer töltheti ki a kérdőívet. A kérdőívet kitöltve minden játékos egy automatikus e-mailt kap, amelyben a garantált ajándékokat megküldjük.

A sorsoláson csak azok a kitöltők indulnak, akik a megadott kérdésekre válaszoltak, és személyes adataikat megadták. A nyerteseket a megadott elérhetőségeken értesítjük, ezért kérjük, ügyeljenek az adatok helyességére.

Teszt vége:
2021. szeptember 30. 24 óra

Sorsolás:
2021. október 5. 14 óra. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük. A játékban való részvétellel a Játékosok elfogadják és elismerik az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtakat. A nyeremények sorsolása a hírlevél feliratkozók között történik.